joi, 8 august 2013

Cea mai frumoasa insula de pe Pamant – Bora Bora

Daca v-as cere sa cautati Paradisul, probabil mi-ati raspunde ca acest loc este imposibil de gasit pe umila noastra Planeta, ca nu actiunea naturii il poate crea, ci doar imaginatia omului.
Daca v-as spune ca unii l-au gasit, altii sunt pe cale de a-l descoperi, iar multi traiesc in fiecare clipa in Paradis, v-ati dori sa va impartaseasca cel putin o farama din bucuria lor?


Va propun o calatorie in Bora Bora – dovada perfecta ca planeta noastra gazduieste un loc mirific, parca desprins din visele noastre.
Bora Bora poarta cu mandrie titlul de „cel mai frumos loc de pe Pamant”, starnind numeroase curiozitati si admiratii, iar o calatorie aici poate fi dovada ca natura ne-a aratat tot ce are mai de pret.
„Stiu ca in aceasta lume le-am vazut pe toate”, asa s-ar putea descrie starea de spirit a celor care ar vizita „paradisul terestru”.
Desi o excursie aici pare imposibila la prima vedere, din cauza costurilor mai mari decat ale unei vacante mai putin luxoase, paradisul este pentru toata lumea si nu se stie niciodata pe unde va pot purta pasii. Nu uitati sa treceti Bora Bora pe lista locurilor de vizitat intr-o viata!


Pana sa ajungeti acolo, trebuie sa stiti ca Bora Bora este o insula vulcanica, situata la 225 km de nord-vest de Tahiti, in atolul cu acelasi nume. Este situata in sudul Oceanului Pacific, in arhipeleagul Society Island si face parte din teritoriile franceze de peste mari (Polinezia franceza).
Insula ofera numeroase posibilitati de cazare in resorturi cu vedere la laguna, la Muntele Pahia sau Muntele Otemanu. Privelistea „vinovata” de titlul dobandit insulei, si anume „Cea mai frumoasa insula de pe Pamant” este cea in care Muntele Otemanu apare inconjurat de lagunele cu ape cristaline, limpezi, de un albastru cuceritor, colorat in zeci sau poate chiar sute de nuante.
Cel mai inalt standard de servicii si facilitati deosebite va asteapta la hotelurile de 4 sau 5 stele. Micile bungalow-uri situate deasupra nivelului apei va vor oferi un peisaj minunat. Intercontinental Resort, Thalasso Spa sau Le Meridien Bora Bora sunt hotelurile perfecte pentru un sejur romantic in luna de miere.
O alternativa pentru cei cu buget mai mic sunt campingurile si pensiunile de familie, care, de asemenea, ofera privelisti uimitoare.

 
Amatorii sporturilor acvatice sigur nu ar refuza ocazia perfecta de a se plimba pe fundul apei, printre pestii multicolori. Sporturi precum snorkeling, scuba diving sau aqua safari suna destul de tentant.
Pentru un tur de la inaltime al insulei, incercati parasailingul sau inchiriati o barca pentru o plimbare pe apa.
Cei mai aventurosi pot incerca o experienta de neuitat: hranitul rechinilor. Cu toate ca sunt domesticiti si pietenosi, inotand alaturi de rechinii infometati poate fi cea mai „nebuneasca” aventura.
In vacanta petrecuta in Bora Bora, cu siguranta veti descoperi mult mai multe decat cele despre care s-a scris si vorbit atat de mult. Insula invaluita in mister asteapta sa fie descoperita, asa ca pregatiti-va pentru cea mai frumoasa aventura din lume!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu